lauantai 10. elokuuta 2013

Mäygh

heissan~




Ärh kylläpä meni hankalaksi kun tuli vaihdettuu tota ihme google+ käyttäjää, eiku siis.
Nii ku youtube tilii vaihdoin nii siin kävi sit nii. Pittää rampata koko ajan ny nuitten kahen välii.
kestä se hyvä ihmine





Noni. Koulut alkoi stten. Ja ääähhr, mites siinä. Kavereita oli tosi kiva päästä näkemään, muuten asia ei sen enempää kiinostanutkaan. Ja nyt kun kouluun tuli lisää oppilaita nii tuntuu  t o s i  ahtaalta. Kun ennen nuita uusia oppilaita oli jo aika ahdasta nii.. mrh.. Taas mä valitan jostain :D Hyvä ihminen ole jo hiljaa.

tämmöne paita ois nii kiva ;u;
Tässä postauksessa ei kyllä oikeen mitään kiinnostavaa asia käydäkkään läpi.
Nytte on kyllä ollut ihan outoa, omalla kohdalla siis. Mielialat vaihtelee viiden minuutin välein ja just ku tuntuu olevansa onnellinen ihminen, joka pystyy kaikkeen ja osaa hoitaa asioita niin sit onki heti kyhjöttämässä sängyssä itku kurkussa. Haaaaaah olen ongelmalapsi. Mut eiköhän se tästä. Otan asioita ehkä vähän liian raskaasti. Tuntuu että yksi sana toiselta ihmiseltä masentaa/piristää. apua.

ja tälläne kans! ♥
joku tämmöne
 mut en oo ihan varma viel ;~;
Oh ja nyt huomaa et kesäloman aikana oon muuttunu ihan kauheesti. Varsinkin ulkoinen minä. Tuli yhtenä päivänä heitettyä vaatteita pois, koska ne ovat liian tyttömäisiä. Mitä tapahtui Elmalle joka juuri tykkäsi niistä? o(;△;)o Mutta jostain syystä en tunne enää oloani niin hyväksi niissä. Kun taas jossain oikeen isos hupparis/ poikien t- paidassa olen onneni kukkuroilla. Sais vaan ny rahaa säästettyä ja sit ostais lisää nuita t-paitoja. Ja sit ennen talvee ois kiva saada uus lämmin takki ♥

   Sittten.. AAA haluttais nii vaihtaa hiuksien väriä kans. hnngghh~
   Haluaisin seuraavaksi otsatukan ja ton " harjaksen " pään                      sinivioletiksi. ♥♥ Siihenki ny tietenki menee taas rahaa. mäygh.
   Jajajaja näihi sänkii jotain kuvioo nii ois jees. Mut en oo ihan varma viel.





Tähän loppuun viel muutama piirros mitä oon piirrelly C:










 No siinä oli nyt nää tältä kerralta c:
Kiitos kaikkille lukijoilla ja nähkäämme seuraavissa postauksissa
(。♥‿♥。)

- Northernghost





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti